Jouw Marktkraam Etalage

Washbar originel zeep

washbar originel zeep
washbar originel zeep
washbar originel zeep
washbar originel zeep

€ 9,50

Washbar orginele zeep

Een bad moet voor iedereen plezier brengen!

Deze originele WashBar zeep voor honden kan dagelijks gebruikt worden en is mild genoeg voor verschillende huidcondities. Verzacht huidproblemen (schimmeld zoals demodex, ringworm), regenrot, mok, allergieën) terwijl ze de gevoelige, geïrriteerde of jeukende huid kalmeert.

Citroen geurende tea tree olie heeft een kalmerende werking waardoor het ideaal is voor honden die baden stressvol vinden.

Deze zeep is ook een uitstekende hulp bij vlooien, teken en luizen. Klanten vertellen ons dat het vlooien en luizen onmiddellijk verdwijnen, en teken vallen binnen een dag na het wassen af.Let op: deze zeep is niet voor vlooien & teken preventie, gebruik daarvoor onze vlooiendruppelsEconomisch in gebruik – één zeep is equivalent aan meer dan 600 ml vloeibare shampoo.

Een hond wassen is zoveel makkelijker met een stuk zeep. Het maakt de ene hand vrij om de hond vast te houden en het is gemakkelijker om de onderkant van je hond te wassen.

Ingredienten:

Verzeepte duurzame palmolie,
verzeepte kokosolie,
plantaardige glycerine,
neem olie
citroen geurende thee boom etherische olie
Manuka zuivere etherische olie
neem blad
titaniumdioxide
Gebruik: Maak je hond goed nat en wrijf de zeep rechtstreeks op de vacht of schuim hem op in een spons en wrijf de hond ermee in. Geef de hond met de zeep met een goede massage. Het wassen moet tenslotte ook leuk zijn. Goed afspoelen met schoon water. Vlooien moeten direct van de hond af vallen. Zoals bij elke zeep, blijf alsjeblieft uit de ogen, dat prikt baasje!. In het onwaarschijnlijke geval van huidreacties op dit product, stop het gebruik

Waar vind je dit artikel?

Je vind dit artikel in Jouw Marktkraam Ouddorp in de volgende kraam: 514

Beschikbaarheid van dit artikel is onder voorbehoud van verkoop.