Jouw Marktkraam Etalage

Eucalyptusolie (100% natuurzuiver)

Eucalyptusolie (100% natuurzuiver)

€ 7,49

Deze essentiële olie is op een duurzame manier geproduceerd in Australië, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Eucalyptus is een plant die behoort tot de plantenfamilie Myrtaceae. Het is inheems in Australië en Tasmanië. De olie verspreidt een muntachtige geur met een zwakke honingachtige aroma. Eucalyptusolie kent verschillende toepassingen en medicinale voordelen voor het welzijn van lichaam en geest. De olie wordt ook gebruikt om parfums te maken en als antisepticum om (snij)wondjes te helpen genezen.

Deze essentiële olie wordt samen met een pipet geleverd, zodat je op een nauwkeurige manier de oliën kunt gebruiken.

Net zoals alle andere oliën van Gaiagoods, is ook deze olie zeer geconcentreerd (100% puur). De oliën van Gaiagoods zijn daarnaast op geen enkele manier verontreinigd met chemische middelen. Dit zorgt voor de puur natuurlijke geuren. Laat je verrassen door de intense geuren van de oliën van Gaiagoods.

Bekijk andere natuurzuivere ssentiële oliën op www.gaiagoods.nl - gratis thuis bezorgd in gemeente Heerlen, Voerendaal, Valkenburg aan de Geul en omstreken. Elders thuis bezorgt door PostNL.

Waar vind je dit artikel?

Je vind dit artikel in Jouw Marktkraam Parkstad in de volgende kraam: 130

Beschikbaarheid van dit artikel is onder voorbehoud van verkoop.