Jouw Marktkraam Etalage

Kurkuma capsules vegan

Kurkuma capsules vegan

€ 17,95

Kurkuma is een uiterst krachtige antioxidant en een ontstekingsremmer. Het is een populaire specerij die afkomstig is van de wortel van de Curcuma longa plant. Het wordt al lang gebruikt als een krachtige ontstekingsremmer in zowel het Chinese als Indiase medicinale systeem. Onze capsules hebben wij zo natuurlijk mogelijk gehouden door enkel gebruik te maken van twee ingrediƫnten, direct uit de natuur. De kurkuma en zwarte peper zijn beide duurzaam verbouwd in India zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Hoewel kurkuma enorm veel gezondheidsvoordelen heeft, worden de belangrijke bestanddelen erg slecht opgenomen in je lichaam. Zwarte peper zorgt dat deze bestanddelen voor zeker 2000% beter worden opgenomen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze twee kruiden te mixen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief wat betreft de capsule. Vaak wordt er namelijk gebruik gemaakt van gelatine-capsules, welke niet veganistisch zijn. Een van de mogelijke oplossingen die wij vonden waren capsules gemaakt van HPMC. Deze worden echter gemaakt door de chemische modificatie van cellulose. Wij hebben daarom gekozen voor pullulan-capsules. Deze zijn namelijk niet chemisch gemodificeerd, maar natuurlijk gefermenteerd uit tapioca.

Bekijk andere natuurlijke supplementen op www.gaiagoods.nl - gratis thuis bezorgd in gemeente Heerlen, Voerendaal, Valkenburg aan de Geul en omstreken. Elders thuis bezorgt door PostNL.

Waar vind je dit artikel?

Je vind dit artikel in Jouw Marktkraam Parkstad in de volgende kraam: 130

Beschikbaarheid van dit artikel is onder voorbehoud van verkoop.